L.072.704023 Cultural Approaches to Food Preparation

Course offering details

Instructors: Jana Maria Knies; Almut Schmid

Event type: Exercise

Org-unit: Ernährung, Konsum und Gesundheit

Displayed in timetable as: K.072.70402

Hours per week: 4

Language of instruction: German

Min. | Max. participants: - | 16

Priority scheme: Prioritätschema für die Ernährung und Verbraucherbildung

Appointments
Date From To Room Instructors
1 Mon, 8. Apr. 2013 09:15 12:45 J 5 129 Jana Maria Knies; Almut Schmid
2 Mon, 15. Apr. 2013 09:15 12:45 J 5 129 Jana Maria Knies; Almut Schmid
3 Mon, 22. Apr. 2013 09:15 12:45 J 5 129 Jana Maria Knies; Almut Schmid
4 Mon, 29. Apr. 2013 09:15 12:45 J 5 129 Jana Maria Knies; Almut Schmid
5 Mon, 6. May 2013 09:15 12:45 J 5 129 Jana Maria Knies; Almut Schmid
6 Mon, 13. May 2013 09:15 12:45 J 5 129 Jana Maria Knies; Almut Schmid
7 Mon, 27. May 2013 09:15 12:45 J 5 129 Jana Maria Knies; Almut Schmid
8 Mon, 3. Jun. 2013 09:15 12:45 J 5 129 Jana Maria Knies; Almut Schmid
9 Mon, 10. Jun. 2013 09:15 12:45 J 5 129 Jana Maria Knies; Almut Schmid
10 Mon, 17. Jun. 2013 09:15 12:45 J 5 129 Jana Maria Knies; Almut Schmid
11 Mon, 24. Jun. 2013 09:15 12:45 J 5 129 Jana Maria Knies; Almut Schmid
12 Mon, 1. Jul. 2013 09:15 12:45 J 5 129 Jana Maria Knies; Almut Schmid
13 Mon, 8. Jul. 2013 09:15 12:45 J 5 129 Jana Maria Knies; Almut Schmid
14 Mon, 15. Jul. 2013 09:15 12:45 J 5 129 Jana Maria Knies; Almut Schmid
Contained in modules
Module
M.072.7040 Modul 4: Kultur und Technik der Nahrungszubereitung und Mahlzeitengestaltung :: BA-HRGe (SS 2013)
Class session overview
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
Instructors
Dr. Almut Schmid
Dr. Jana Maria Knies