L.072.704021 Cultural Approaches to Food Preparation

Course offering details

Instructors: Regine Bigga

Event type: Exercise

Org-unit: Ernährung, Konsum und Gesundheit

Displayed in timetable as: K.072.70402

Hours per week: 4

Language of instruction: German

Min. | Max. participants: - | 16

Priority scheme: Prioritätschema für die Ernährung und Verbraucherbildung

Appointments
Date From To Room Instructors
1 Wed, 10. Apr. 2013 09:15 12:45 J 5 129 Regine Bigga
2 Wed, 17. Apr. 2013 09:15 12:45 J 5 129 Regine Bigga
3 Wed, 24. Apr. 2013 09:15 12:45 J 5 129 Regine Bigga
4 Wed, 8. May 2013 09:15 12:45 J 5 129 Regine Bigga
5 Wed, 15. May 2013 09:15 12:45 J 5 129 Regine Bigga
6 Wed, 22. May 2013 09:15 12:45 J 5 129 Regine Bigga
7 Wed, 29. May 2013 09:15 12:45 J 5 129 Regine Bigga
8 Wed, 5. Jun. 2013 09:15 12:45 J 5 129 Regine Bigga
9 Wed, 12. Jun. 2013 09:15 12:45 J 5 129 Regine Bigga
10 Wed, 19. Jun. 2013 09:15 12:45 J 5 129 Regine Bigga
11 Wed, 26. Jun. 2013 09:15 12:45 J 5 129 Regine Bigga
12 Wed, 3. Jul. 2013 09:15 12:45 J 5 129 Regine Bigga
13 Wed, 10. Jul. 2013 09:15 12:45 J 5 129 Regine Bigga
14 Wed, 17. Jul. 2013 09:15 12:45 J 5 129 Regine Bigga
Contained in modules
Module
M.072.7040 Modul 4: Kultur und Technik der Nahrungszubereitung und Mahlzeitengestaltung :: BA-HRGe (SS 2013)
Class session overview
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
Instructors
Regine Bigga