L.072.704022 Cultural Approaches to Food Preparation

Course offering details

Instructors: Birgit Schmidt; Katrin Uhlig

Event type: Exercise

Org-unit: Ernährung, Konsum und Gesundheit

Displayed in timetable as: K.072.70402

Hours per week: 4

Language of instruction: German

Min. | Max. participants: - | 16

Priority scheme: Prioritätschema für die Ernährung und Verbraucherbildung

Appointments
Date From To Room Instructors
1 Tue, 9. Apr. 2013 09:15 12:45 J 5 129 Birgit Schmidt; Katrin Uhlig
2 Tue, 16. Apr. 2013 09:15 12:45 J 5 129 Birgit Schmidt; Katrin Uhlig
3 Tue, 23. Apr. 2013 09:15 12:45 J 5 129 Birgit Schmidt; Katrin Uhlig
4 Tue, 30. Apr. 2013 09:15 12:45 J 5 129 Birgit Schmidt; Katrin Uhlig
5 Tue, 7. May 2013 09:15 12:45 J 5 129 Birgit Schmidt; Katrin Uhlig
6 Tue, 14. May 2013 09:15 12:45 J 5 129 Birgit Schmidt; Katrin Uhlig
7 Tue, 21. May 2013 09:15 12:45 J 5 129 Birgit Schmidt; Katrin Uhlig
8 Tue, 28. May 2013 09:15 12:45 J 5 129 Birgit Schmidt; Katrin Uhlig
9 Tue, 4. Jun. 2013 09:15 12:45 J 5 129 Birgit Schmidt; Katrin Uhlig
10 Tue, 11. Jun. 2013 09:15 12:45 J 5 129 Birgit Schmidt; Katrin Uhlig
11 Tue, 18. Jun. 2013 09:15 12:45 J 5 129 Birgit Schmidt; Katrin Uhlig
12 Tue, 25. Jun. 2013 09:15 12:45 J 5 129 Birgit Schmidt; Katrin Uhlig
13 Tue, 2. Jul. 2013 09:15 12:45 J 5 129 Birgit Schmidt; Katrin Uhlig
14 Tue, 9. Jul. 2013 09:15 12:45 J 5 129 Birgit Schmidt; Katrin Uhlig
15 Tue, 16. Jul. 2013 09:15 12:45 J 5 129 Birgit Schmidt; Katrin Uhlig
Contained in modules
Module
M.072.7040 Modul 4: Kultur und Technik der Nahrungszubereitung und Mahlzeitengestaltung :: BA-HRGe (SS 2013)
Class session overview
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
Instructors
Katrin Uhlig
Birgit Schmidt