L.072.704011 Cultural aspects of Food and Meals

Course offering details

Instructors: Regine Bigga

Event type: Seminar

Org-unit: Ernährung, Konsum und Gesundheit

Displayed in timetable as: K.072.70401

Hours per week: 2

Language of instruction: German

Min. | Max. participants: - | 25

Priority scheme: Prioritätschema für die Ernährung und Verbraucherbildung

Appointments
Date From To Room Instructors
1 Tue, 9. Apr. 2013 16:15 17:45 J 5 324 Regine Bigga
2 Tue, 16. Apr. 2013 16:15 17:45 J 5 324 Regine Bigga
3 Tue, 23. Apr. 2013 16:15 17:45 J 5 324 Regine Bigga
4 Tue, 30. Apr. 2013 16:15 17:45 J 5 324 Regine Bigga
5 Tue, 7. May 2013 16:15 17:45 J 5 324 Regine Bigga
6 Tue, 14. May 2013 16:15 17:45 J 5 324 Regine Bigga
7 Tue, 21. May 2013 16:15 17:45 J 5 324 Regine Bigga
8 Tue, 28. May 2013 16:15 17:45 J 5 324 Regine Bigga
9 Tue, 4. Jun. 2013 16:15 17:45 J 5 324 Regine Bigga
10 Tue, 11. Jun. 2013 16:15 17:45 J 5 324 Regine Bigga
11 Tue, 18. Jun. 2013 16:15 17:45 J 5 324 Regine Bigga
12 Tue, 25. Jun. 2013 16:15 17:45 J 5 324 Regine Bigga
13 Tue, 2. Jul. 2013 16:15 17:45 J 5 324 Regine Bigga
14 Tue, 9. Jul. 2013 16:15 17:45 J 5 324 Regine Bigga
15 Tue, 16. Jul. 2013 16:15 17:45 J 5 324 Regine Bigga
Contained in modules
Module
M.072.7040 Modul 4: Kultur und Technik der Nahrungszubereitung und Mahlzeitengestaltung :: BA-HRGe (SS 2013)
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Instructors
Regine Bigga