L.072.70301 Food production and food quality

Course offering details

Instructors: Helmut Heseker

Event type: Lecture (with exercise)

Org-unit: Ernährung, Konsum und Gesundheit

Displayed in timetable as: K.072.70301

Hours per week: 2

Language of instruction: German

Min. | Max. participants: - | 80

Priority scheme: Prioritätschema für die Ernährung und Verbraucherbildung

Appointments
Date From To Room Instructors
1 Wed, 10. Apr. 2013 14:15 15:45 D 2 Helmut Heseker
2 Wed, 17. Apr. 2013 14:15 15:45 D 2 Helmut Heseker
3 Wed, 24. Apr. 2013 14:15 15:45 D 2 Helmut Heseker
4 Wed, 8. May 2013 14:15 15:45 D 2 Helmut Heseker
5 Wed, 15. May 2013 14:15 15:45 D 2 Helmut Heseker
6 Wed, 22. May 2013 14:15 15:45 D 2 Helmut Heseker
7 Wed, 29. May 2013 14:15 15:45 D 2 Helmut Heseker
8 Wed, 5. Jun. 2013 14:15 15:45 D 2 Helmut Heseker
9 Wed, 12. Jun. 2013 14:15 15:45 D 2 Helmut Heseker
10 Wed, 19. Jun. 2013 14:15 15:45 D 2 Helmut Heseker
11 Wed, 26. Jun. 2013 14:15 15:45 D 2 Helmut Heseker
12 Wed, 3. Jul. 2013 14:15 15:45 D 2 Helmut Heseker
13 Wed, 10. Jul. 2013 14:15 15:45 D 2 Helmut Heseker
14 Wed, 17. Jul. 2013 14:15 15:45 C 1 Helmut Heseker
Contained in modules
Module
M.072.7030 Modul 3: Lebensmittel und Ernährung :: BA-HRGe (SS 2012)
M.072.7030 Modul 3: Lebensmittel und Ernährung :: BA-HRGe (SS 2012)
M.072.7030 Modul 3: Lebensmittel und Ernährung :: BA-HRGe (WS 2012/13)
M.072.7030 Modul 3: Lebensmittel und Ernährung :: BA-HRGe (WS 2012/13)
M.072.7030 Modul 3: Lebensmittel und Ernährung :: BA-HRGe (SS 2013)
M.072.7030 Modul 3: Lebensmittel und Ernährung :: BA-HRGe (SS 2013)
M.098.1402 B8 Lebensstile verstehen und gesunde Lebensstile fördern (SS 2013)
M.128.5390 Leitfach Biologie I (SS 2013)
Class session overview
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
Instructors
Prof. Dr. Helmut Heseker