L.072.210021 Food, Nutrition and Culinary Culture

Course offering details

Instructors: Regine Bigga

Event type: Seminar

Org-unit: Ernährung, Konsum und Gesundheit

Displayed in timetable as: K.072.21002

Hours per week: 2

Language of instruction: German

Min. | Max. participants: - | 20

Priority scheme: Prioritätschema für die Ernährung und Verbraucherbildung

Appointments
Date From To Room Instructors
There are no appointments.
Contained in modules
Module
M.072.2100 Aufbaumodul 1 "Angewandte Ernährung" (SS 2010)
M.072.2100 Aufbaumodul 1 "Angewandte Ernährung" (WS 2010/11)
M.072.2100 Aufbaumodul 1 "Angewandte Ernährung" (SS 2011)
M.072.2100 Aufbaumodul 1 "Angewandte Ernährung" (WS 2011/12)
Class session overview
Instructors
Regine Bigga