L.072.701010 Introduction to Scientific Work

Course offering details

Instructors: Georg Raacke

Event type: Seminar

Org-unit: Ernährung, Konsum und Gesundheit

Displayed in timetable as: K.072.7010::BA-HRGe

Hours per week: 2

Language of instruction: German

Min. | Max. participants: - | 25

Priority scheme: Prioritätschema für die Ernährung und Verbraucherbildung

Waiting list:

Waiting list quota:  20%

Appointments
Date From To Room Instructors
1 Tue, 11. Oct. 2011 11:15 12:45 C 3 203 Georg Raacke
2 Tue, 18. Oct. 2011 11:15 12:45 C 3 203 Georg Raacke
3 Tue, 25. Oct. 2011 11:15 12:45 C 3 203 Georg Raacke
4 Tue, 8. Nov. 2011 11:15 12:45 C 3 203 Georg Raacke
5 Tue, 15. Nov. 2011 11:15 12:45 C 3 203 Georg Raacke
6 Tue, 22. Nov. 2011 11:15 12:45 C 3 203 Georg Raacke
7 Tue, 29. Nov. 2011 11:15 12:45 C 3 203 Georg Raacke
8 Tue, 6. Dec. 2011 11:15 12:45 C 3 203 Georg Raacke
9 Tue, 13. Dec. 2011 11:15 12:45 C 3 203 Georg Raacke
10 Tue, 20. Dec. 2011 11:15 12:45 C 3 203 Georg Raacke
11 Tue, 10. Jan. 2012 11:15 12:45 C 3 203 Georg Raacke
12 Tue, 17. Jan. 2012 11:15 12:45 C 3 203 Georg Raacke
13 Tue, 24. Jan. 2012 11:15 12:45 C 3 203 Georg Raacke
14 Tue, 31. Jan. 2012 11:15 12:45 C 3 203 Georg Raacke
Contained in modules
Module
M.072.7010 Modul 1: Konsum, Ernährung, Gesundheit - fachwissenschaftliche Grundlagen: Bitte hier nicht mehr anmelden! (WS 2011/12)
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Instructors
Georg Raacke