Course catalogue

Overview >  Faculty of Science >  Nutrition, Consumption, Health >  BK Ernährung und Hauswirtschaftswissenschaft M. Ed.

Course offerings / Modules
Course offering / Module
Instructors / Module Owner
Time period
Event type
Room
L.072.29002 Wissenschaftliches Denken und Schreiben im Studium: Eine Einführung in die Grundlagen der wissenschaftlichen Forschung
Joanna Hellweg
Th, 4. Oct. 2018 [09:00] - Sat, 10. Nov. 2018 [15:00]
Seminar
L.072.51102 Ernährung definierter Bevölkerungsgruppen (BK)
Julia Hirsch
Tue, 9. Oct. 2018 [16:00] - Tue, 29. Jan. 2019 [18:00]
Seminar
L.072.51103 Specific Issues in Socioeconomics
Regine Bigga
Mon, 8. Oct. 2018 [14:00] - Wed, 30. Jan. 2019 [18:00]
Seminar
L.072.51201 Vocational Teaching Methods I - Preparation for Practical Phase
Sina Nettekoven
Mon, 8. Oct. 2018 [08:15] - Mon, 10. Dec. 2018 [11:05]
Seminar
L.072.51301 Social Hospitality
Elke Moormann
Tue, 9. Oct. 2018 [09:00] - Tue, 29. Jan. 2019 [11:00]
Seminar
L.072.51401 Grundlagen der Beratung
Elke Moormann
Th, 11. Oct. 2018 [09:30] - Th, 29. Nov. 2018 [13:00]
Seminar
L.072.51402 Verbraucherschutz
Prof. Dr. Natascha Nisic
Tue, 9. Oct. 2018 [11:00] - Tue, 29. Jan. 2019 [13:00]
Seminar
L.072.51403 Beratung: Vertiefung
Prof. Dr. Natascha Nisic
Tue, 9. Oct. 2018 [09:00] - Tue, 29. Jan. 2019 [11:00]
Seminar